Moc rády Vás uvidíme na našich koncertech.

21.03.2019 19:55

    Po řádce koncertů v adventním čase by se mohlo zdát, že jsme nějak utichly. Tak tomu ale není! Pilně pracujeme na nových písních a připravujeme se na sérii jarních koncertů. 

    Naše sbormistryně Amálka K. Třebická umí překvapit. Vybrala a upravila pro nás další pecky z v rámci našeho úsilí interpretovat skladby českých a slovenských zpěvaček. Pokud jste nás už slyšeli, víte, že mimo naše staré známé rockové a popové světové hity nově pracujeme na českých písních. Ani jsme si nemyslely, že nás bude bavit zpívat „Lásko voníš deštěm“ jako Marie Rottrová! Amálka o tom byla přesvědčená a měla pravdu. Když musíte nahradit nástroje celé kapely jenom hlasy, je to fuška, ale pak to stojí za to. A co teprve songy Hany Hegerové, Jany Kirschner, Radůzy, atd.! Víc nebudu prozrazovat, bude to překvapení. 

    Moc rády Vás uvidíme na našich koncertech. Tento víkend jedeme na Vysočinu na víkendové soustředění, kde doladíme poslední tóny a detaily a pak nás můžete slyšet hned 30. 3. v sále čerčanského kina. Pozor, hodně lístků je již prodaných, jak k nim přijít, najdete na v sekci koncerty a akce.: https://mammas-mammas.webnode.cz/koncerty-a-akce/. Následují koncerty v Ondřejově a v Praze (detaily o nich budou ještě upřesněny na webu). V pátek 24. 5. budeme opět poctěny vystoupením v kostele sv. Klimenta na Hradišti v rámci oblíbené Noci kostelů. Pravděpodobně posledním naším koncertem jarní sezóny tady v okolí bude účast na již slavném open air festivalu Oslava Máje, který se bude konat v Zaječicích den poté, v sobotu 25. 5. Tam mimo nás vystoupí kapely všech žánrů, to si rozhodně nenechte ujít. 

Těšíme se na Vás!

Za Mammas&Mammas Klára Křížová